Med anledning av Coronaviruset (COVID-19) är Gropen Extreme 2020 tyvärr inställt.

Fredag Lagtävlan Företag 15 maj 2020

Gropen Extreme Lag Företag

Gropen Extreme Lagtävlan för Företag. Välj 3,5 km eller 6 km och olika starttider mellan kl.13.00 - 16.00. Utmanande och rolig teamaktivitet för alla i företaget oavsett träningsbakgrund och ålder. Tillsammans tar ni er igenom hinder och terräng - spring, lunka eller gå - vill eller kan man inte genomföra ett hinder så finns det lättare alternativ. Ni kan vara upp till 6 deltagare per lag. Vid laganmälan räcker det med enbart lagledarens kontaktuppgifter, övriga deltagare går in under lagnamnet och ska alltså inte registreras enskilt. Anmälaren hämtar ut hela lagets nummerlappar, en person i laget bär lag-chipet och det är lagets tid som registreras. Notera att priset är per lag (ju fler ni blir i laget desto billigare per person). PS! Passa på att nyttja friskvårdsbidraget!

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - SÅ SÄKRA LAGBILJETTERNA REDAN NU.
PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET ANMÄLAN SKER, SE PRISSTEGEN NEDAN.

Lag Företag 3,5 km

Lag Företag 6 km

Lördag 16 maj 2020

Gropen Extreme Lag

Gropen Extreme Lag 3,5 km eller 6 km. Sätt ihop ditt dreamteam och kämpa och hjälp varandra genom banan tillsammans som ett lag! Ni kan vara upp till 6 deltagare per lag.

Vid laganmälan räcker det med en persons kontaktuppgifter/lagkaptenens vid anmälan, övriga deltagare går in under lagnamnet och ska alltså inte registreras enskilt. Anmälaren hämtar ut hela lagets nummerlappar, en person i laget bär lag-chipet och det är alltså lagets tid som registreras. Notera att priset är per laganmälan (så ju fler ni blir i laget, desto billigare per person). PS! Passa på att nyttja friskvårdsbidraget!

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Lag 3,5 km

Lag 6 km

Gropen Extreme Individuellt

Rå terränglöpning, tuffa backar och mängder av utmanande och roliga hinder genom Sunnerstaåsens naturområde. Välj 3,5 km eller 6 km. Utmana dig själv och upplev känslan i att övervinna din utmaning i Uppsalas största OCR/hinderbanelopp för alla. Vill eller klarar du inte av ett hinder så finns det lättare alternativ.

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - SÅ SÄKRA DIN STARTPLATS OCH TID REDAN NU.
PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Individuellt 3,5 km

Individuellt 6 km

Gropen Extreme Superheat

Superheatet är för dig som vill tävla mot de starkaste och samtidigt utmana dig själv till det yttersta. Här bjuder vi på fler och tuffare hinder som dessutom är mer tekniskt krävande än i övriga klasser. Banan är minst 10 km och kommer sätta din styrka och uthållighet på prov. Rekommenderad ålder från 16 år. Fina tävlingsvinster från våra samarbetspartners utlovas vinnarna i denna klass och som också koras till årets Superman eller Superkvinna.

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Superheat 10 km

Gropen Extreme Lag Familj

Gropen Extreme Familj är ett roligt och lagom utmanande lopp för både barn och vuxna. Banan är ca 3,5 km lång och har lagom utmanande hinder som hela familjen tillsammans kan klara av.

Här springer och kämpar alla tillsammans som ett lag. Blanda som ni vill men ni måste vara minst 2 och max 6 deltagare i "laget", varav minst 1 barn och 1 vuxen över 18 år. Åldersgränsen är inte strikt, men vi rekommenderar att barnet är minst 8 år för att orka springa 3,5 km, du som förälder/målsman bedömer vad barnet klarar av att springa.

Flera hinder kommer att ha enklare alternativ om någon i laget inte vill eller klarar av det hindret, det viktiga är att ha roligt ihop och hjälpa varandra genom banan (notera att priset är per laganmälan så ju fler ni blir i familjelaget, desto billigare blir det).

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Lag Familj 3,5 km

Gropen Extreme Ungdom

Rolig och lagom utmanande hinderbanelöpning för alla ungdomar mellan 10 – 17 år. Välj 3,5 km eller 6 km. Det är du som vårdnadshavare som avgör nivån och vad ditt barn klarar av att springa. Det samma bandragning och starttider som de vuxna så vill ni starta samtidigt, välj samma starttid och klass. Alla ungdomar som springer Gropen Extreme 3,5 km eller 6 km måste vara simkunniga.

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Ungdom 10-17 år 3,5 km

Ungdom 10-17 år 6 km

Gropen Extreme Lag Ungdom

Gropen Extreme Lag Ungdom 3,5 km eller 6 km (rek. ålder från 10 år och upp till 6 deltagare per lag). Samla ihop kompisgänget eller idrottslaget och gör en rolig lagaktivitet tillsammans. Här kämpar ni och hjälper varandra genom hela banan ända in i mål!

Vid Laganmälan räcker det med en persons kontaktuppgifter/lagkaptenens vid anmälan, övriga deltagare går in under lagnamnet och ska alltså inte registreras enskilt. Anmälaren hämtar ut hela lagets nummerlappar på tävlingsdagen, en person i laget bär lag-chipet och det är alltså lagets tid som registreras. Notera att priset är per laganmälan (så ju fler ni blir i laget, desto billigare per person).

DU VINNER PÅ ATT ANMÄLA DIG TIDIGT - PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ NÄR UNDER ÅRET DU ANMÄLER DIG.

Lag Ungdom 10-17 år 3,5 km

Lag Ungdom 10-17 år 6 km

Gropen Extreme Mini

Ca 1 km spännande och riktig hinderbanelöpning för våra allra yngsta löpare. Här finns både naturliga, uppbyggda och lagom utmanande hinder och annat skoj längs hela banan. Självklart får du som förälder springa med dina barn, det kostar inget extra. Rekommenderad ålder från 3 år och uppåt. Du som förälder avgör vilken nivå och utmaning som passar just ditt barn. Här fokuserar vi på att ha roligt och utan tävlingsmoment, ingen tidtagning sker. Barnen släpps iväg av våra funktionärer i rullande starter hela lördagen fram till klockan 15.00. PS! Är det inte mycket köer får barnen springa så många varv de orkar och vill!

Mini ca 1 km

Tillgängliga tider för de olika klasserna ser du när du klickar vidare på länken till anmälningssidan. OBS! När en klass blivit full försvinner det tidsalternativet. TÄNK PÅ att vissa klasser och tider är populära och blir fort fulla, vill du vara säker på att få önskad tid, anmäl dig tidigt.

Efteranmälan

Ca 1 vecka innan loppet gäller efteranmälan och du anmäler dig här på hemsidan. Det går även att efteranmäla sig på plats på tävlingsdagen vid nummerlappsutdelningen, se skyltning. Notera att biljetterna till olika klasserna vid efteranmälan kan ta slut så säkra din biljett och anmäl dig tidigt om du vill vara säker på att få en start. Inga rabattkoder gäller vid efteranmälan. Betalning på plats görs med kontanter eller Swish.

Biljetter till Gropen Mini kan köpas direkt på plats under tävlingsdagen, se skyltning till nummerlappsutdelning. Här har vi inga begränsningar i antalet platser så alla barn som vill får springa.

REGLER

Alla deltagare måste vara simkunniga. I inget hinder får man dyka med huvudet först. I rutschkanan måste man åka med fötterna först. Deltagare måste följa och får ej avvika från de snitslade banorna.

Klarar du inte ett hinder eller om du inte vill göra det kan du istället få göra en straffrunda* enligt nedan eller en liknande ansträngning:

  • 30 sammanlagt av Armhävningar, Situps, Burpees
  • Straffrunda SUPERHEAT: 20 Armhävningar, 20 Situps, 20 Burpees (Totalt 60 rep)

Genom din anmälan stödjer du