I Gropen Extremes Lagklass kan ni välja att springa 3,5 eller 6 km och mixa fritt 4-6 deltagare per lag. Tänk på att det är EN laganmälan så ju fler ni blir i laget desto billigare blir det per person. Loppet passar alla, oavsett träningsnivå. Spring eller lunka - hur ni vill genomföra loppet avgör ni själva! Om någon av någon anledning inte vill eller klarar av ett hinder finns möjlighet att välja ett lättare alternativ.

- Fredagen den 17 juni är det Lagtävlan för Företag - en rolig och sammansvetsande teamaktivitet för alla i företaget. Upplev känslan och glädjen att ta sig igenom banan som ett lag där alla hjälps åt, "laget före jaget", det är lagets tid som registreras. Passa på att utmana konkurrenterna eller branschkollegorna och ha en rolig eftermiddag tillsammans i natursköna Sunnerstaåsen.

- Lördagen den 18 juni går starterna för Gropen Extremes alla andra klasser, även för familjelag och övriga lag - vill du hellre springa med ett kompisgäng så passar denna dag bättre.

Du ser tillgängliga starttider via anmälningslänken för respektive klass, notera att när en klass är full så stängs den.

Under loppet får ni ha max 20 m mellan lagets samtliga deltagare. Kämpa, hjälp varandra och ha kul tillsammans hela vägen in i mål.