Vad är Gropen Extreme?

Gropen Extreme hinderlöpartävling, Uppsalas största Obstacle Course Race (OCR)

Gropen Extreme är en utmaning där du kommer att få kämpa, testa dina gränser och uppleva rörelseglädje. Gropen Extreme är en cirka 6 km lång terränglöpning där du ska ta dig över 40 hinder. Ett axplock av vad hindren består av är: väggar, däck, rör, balanshinder, klätternät, containers, lera, mm. Gropen som ligger i natursköna Sunnerstaåsen, erbjuder dessutom en unik kuperad terräng med många backar, sand, grus och stenar.

Det som skiljer Gropen Extreme från andra hinderlöpartävlingar är att Gropen Extreme vänder sig till ALLA som tycker om att träna, uppskattar naturen och ser utmaningar som något utvecklande. I Gropen Extreme är hindren i sig inte den tuffaste motståndaren. Istället är det den totala resan som är utmaningen.

Vår drivkraft är att göra Gropen Extreme till en positiv upplevelse, både att minnas och se fram emot. I Gropen Extreme kommer alla utifrån sin egen nivå att utmanas. Det handlar om kämpaglöd, din drivkraft och att få fira framgång under tävlingens gång och när du passerar mållinjen.